Kulturhus

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Kulturhus 1Kulturhus 2Kulturhus 3Kulturhus 4Kulturhus 5Kulturhus 6Kulturhus 7Kulturhus 8Kulturhus 9Kulturhus 10Kulturhus 11Kulturhus 12Kulturhus 13Kulturhus 14Kulturhus 15

Om huset

kulturhuset

Hemmet Aktivitets- & Kulturhus, Sdr.Viumvej 2 A, 6893 Hemmet

Hemmet Aktivitets- & Kulturhus er nybygget og indviet den 13. august 2011.

Hemmet Aktivitets- & Kulturhus er et samlingssted for kulturelle og selskabelige arrangementer. Huset kan lejes af alle der ønsker de perfekte rammer om festen.

Kulturhuset har en grundplan på 600 m2 samt en 50 m2 overdækket terrasse. Huset fremstår som et yderst moderne byggeri med lyse og venlige lokaler. Den gode akustik og behagelige rumventilation, samt moderne teknisk udstyr, gør det muligt at anvende huset til mange forskellige formål, så som private fester, foredrag, kurser, møder koncerter og teaterforestillinger.

Husets lokaler kan lejes i fire forskellige størrelser. Se mere herom under ’Udlejning og priser’.

Der er borde og stofbeklædte stole samt service til 150 spisende gæster. Herudover er der runde borde til 90 personer.

Køkkenet er moderne og særdeles funktionelt med nye industri-maskiner. Der er gode muligheder for køle- og frysefaciliteter.

Hemmet Aktivitets- & Kulturhus er omkranset af græsarealer, der frit kan anvendes til boldspil mv.

Indendørs er der mulighed for underholdning i form af bordtennis, airhockey og bordfodbold. Se mere herom under ’Udlejning og priser’.

Foran kulturhuset er der gode parkeringsforhold. Huset er ligeledes handicapvenligt med brede døre og stort handicaptoilet.

I kulturhusets vestlige del er endvidere to store omklædningsrum og toiletfaciliteter, som fodboldklubben gør brug af.